In 2013 heeft HBC Doelgericht meegedaan aan de RCC en dit heeft een leuke bijdrage geleverd als sponsorbedrag van de Rabobank.

Ook in het jaar 2014 doen wij weer mee en kunnen leden van de Rabobank Westland hun stem uitbrengen.

Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen leden van de Rabobank (die vóór 1 januari 2014 lid zijn) welke verenigingen en stichtingen een sponsorbijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is. Dat gaat als volgt. Rabobank Westland stort elk jaar een bedrag in de pot van de Rabobank Clubkas Campagne. Via deze website ( www.rabobank.nl/westland ) kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete club. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Hij of zij mag maximaal twee keer op dezelfde vereniging stemmen. Het bedrag in de pot wordt gedeeld door het aantal stemmen. Hoe meer stemmen voor HBC Doelgericht, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas van HBC Doelgericht gaat! De Rabobank Clubkas Campagne vindt plaats van 3 t/m 16 maart 2014; alleen in die periode kan er dus gestemd worden.

Dus, ondersteun HBC Doelgericht en breng uw stemmen uit op onze vereniging!

 

Alle stemmers, bij voorbaat hartelijk bedankt!!

andre DSC01103

Geslaagd

 

Na een intense cursus van 3 maanden ben ik zaterdag 21 december 2013 geslaagd voor mijn opleiding handboogtrainer 2 in Oegstgeest.

Het begon voor mij al op 17 augustus van dit jaar.
Ik was net de dag ervoor teruggekomen van vakantie en in de mail stond dat we om 9 uur aanwezig moesten zijn.  Bij aankomst in Oegstgeest was het hek dicht. Ik heb er tot 9.30 uur staan wachten, maar geen mens te zien; ik ben boos op mijzelf naar huis gegaan met de gedachte dat ik de verkeerde datum had gezien. Dit bleek niet zo te zijn, want de eerste cursusdag was te komen te vervallen en ik had de mail niet gekregen.
Op de eerste echte cursusdag kregen we te horen dat we nog een begeleider nodig hebben voor de cursus, gelukkig was Piet Hogerwerf bereid om dit te doen. Voor één van de opdrachten moest ik een kinderfeestje geven, maar die was niet op voorraad. Gelukkig waren Angelus en Floris met wat vrienden bereid om op een zaterdagmiddag dit te doen.

Ook tijdens de gewone lesavonden waren de nieuwe cursisten bereid om mij te helpen met mijn werkstukken (bedankt allemaal).
Op het examen moest ik 3 leerlingen meenemen om les aan te geven (ook jullie bedankt).
Mijn portfolio werd goedgekeurd en de praktijkles vond ik heel spannend, maar het is allemaal goed gegaan en ik ben geslaagd!

 

Hierbij bedank ik iedereen die mij geholpen heeft met deze prestatie!
André Steentjes.