De jaarlijkse Koningsverschieting van dit jaar heeft plaatsgevonden op 26-09-2021. Hierbij wordt er altijd weer fanatiek gestreden om de koningstitel (per klasse) en de rozenprijs.

Bij de klasse ‘Compound’ wist David net een paar punten extra te schieten dan Ate waardoor David nu Keizer is geworden (3x Koning = Keizer). Ate is 1e Ridder geworden en Rob 2e Ridder!

Bij de klasse ‘Recurve’ was er een felle strijd gaande tussen Kevin en Pierre. Kevin had de finale gewonnen waardoor hij zichzelf nu Koning mag noemen! Pierre is 1e Ridder geworden en Wil 2e Ridder!

De klasse Barebow had een aantal fanatieke schutters, de finale-strijd woedde uiteindelijk tussen Floris en Ineke. Floris wist uiteindelijk de titel Koning te bemachtigen, Ineke heeft de titel 1e Soldaat en Renate 2e Soldaat!

De klasse tot 16 jaar telde 3 schutters. Waarvan Damian en Fleur strijdden voor de titel 1e Schildknaap. Damian veroverde deze titel! Fleur mag zichzelf nu 2e Schildknaap noemen en Stijn 3e Schildknaap!

De rozenprijs is uitgedeeld aan Janneke!

Alle nieuwe Koningen gefeliciteerd met het verslaan van de vorige koning. De koningen die hun titel hebben weten te verdedigen, alvast succes voor de volgende Koningsverschieting; Als je dan ook wint, wordt je keizer!