Archery Attack

Zin in een actieve, spannende en meeslepende sport? Een sport waar jij en je vrienden het op kunnen nemen tegen de rest? Kom dan eens kijken bij onze trainingen Archery Attack.

Archery Attack (ook wel archery tag) wordt de laatste jaren steeds meer aangeboden als activiteit voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes. Maar bij ons kan je het gewoon elke zaterdagmiddag doen als je lid wordt van het team van Doelgericht.

Afhankelijk van de aanwezigen start de jeugd met opwarming door spelletjes zoals pijlentikkertje of diefje. Daarna is het tijd om te oefenen met schieten op targets en op elkaar (de pijlen zijn uitgerust met een zachte kop). Vang jij de pijl? Dan is je tegenstander af.

Dan is het tijd voor het echte werk: de wedstrijd! Wie schiet de ander af en weet alle targets te raken? Of kiezen we voor ‘Hungergames’, schiet iedereen af en blijf als laatste over.

De wedstrijden worden ook door de volwassenen meegespeeld. Deze hebben tijdens en na de training van de jeugd ook nog ruimte om met elkaar extra wedstrijden en games te spelen.

Mocht je een keertje komen kijken, neem dan eerst even contact op. Aangezien Archery Attack buiten op het veld plaats vindt, zijn we afhankelijk van het weer.