Grijze Jager dag in Archeon 23 mei 2015

GJ 8 GJ 9GJ 1 GJ 2 GJ 3 GJ 4 GJ 5 GJ 6 GJ 7

Grijze jager dag 2015

Het is dan zo ver, vandaag is het de grijze jager dag. Na weken van voorbereiding gaan we naar het Archeon in Alphen aan den Rijn. Het was al een drukke vrijdag avond op de WhatsApp groep van the gray hunters (het HBC Doelgericht team). Er werd gesproken over wat trek jij aan, ik kan niet slapen en van dat soort dingen. Ik heb de groep maar gedempt want ik werd koekoek van het geping. Maar vanmorgen ging het al vroeg weer door. (Ik ben al wakker werd er geschreven.) Om 10.00u. zijn we in het park dan op weg naar de infobalie voor ons boekje, zodat we de opdrachten konden gaan doen. Op weg naar de arena voor de openingsshow al wat letters gevonden voor de speurtocht en het doolhof gedaan. Na de show gaan we boogschieten ( dit kan ik de hele dag wel doen vertelde Robin tegen mij.) en het schaduwsluipen en Middeleeuws schrijven.

Bij deze evenementen zij wij: Coen (vader Diana en Vera) en ik als pakezels geladen met tassen van the gray hunters.  Ook vinden we de andere letters van het woord van het spoorzoekspel (Eikeblad). Om 14.30u. is er een riddertoernooi, dit wilden Vera en ik graag zien. Bij de Romeinen gaan we een speld maken, en speergooien. Charlotte en Duncan zijn nog naar het zwaardvechten geweest in het Middeleeuwse gedeelte van het park. Fleur hoopte dat ze een handtekening kon krijgen van John Flanagan (schrijver van de grijze jager en broederband), voordat we naar het toernooiveld moesten gaan voor het bekendmaken wie er in de finale staan. The gray hunters zijn bij de laatste 3 geëindigd en gaan nog één keer de strijd aan om Broederband 2015 te worden. Het spel bestaat uit 4 onderdelen die ze in een estafette moeten afleggen.(zie foto’s) en kijk: the gray hunters zijn de beste. Na de prijsuitreiking zijn we een ijsje gaan eten en als extra prijs mochten de winnaars John Flanagan ontmoeten . Daarna naar huis !

 

Het is een geslaagde dag geweest, gefeliciteerd gray hunters

Trainer André

 

 

2 reacties

  1. Zo te lezen inderdaad een geslaagde dag, zou zoiets ook bij ons kunnen worden georganiseerd?
    en een nieuwe uitdrukking geleerd
    “want ik werd koekoek van het geping”.

    Hans

  2. Klinkt als een leuke dag! Mijn vrouw heeft ook een hele reeks Grijze Jager boeken in de kast staan. Ik heb ze zelf nooit gelezen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.